Bonsol

La gestió immobiliària en bones mans

Més de quaranta anys d’experiència en el sector, treballant sota criteris d’eficàcia i professionalitat que guien i distingeixen la nostra tasca, i una llarga col·laboració amb les àrees immobiliàries d’entitats financeres, ens permeten oferir-vos una completa relació de serveis per gestionar, reconduir i donar sortida a la cartera d’actius immobiliaris.

Els nostres serveis de comercialització, construcció/rehabilitació i edificació, així com la direcció i administració de projectes i societats immobiliàries, juntament amb l’ample i multidisciplinari equip de professionals, altament qualificats i de reconeguda experiència amb el que comptem (urbanistes, arquitectes, economistes, advocats i altres tècnics) ens permeten abordar i donar solució immediata a totes les necessitats del sector.

Tenim el prestigi i la consideració del nostre sector i també el de les àrees immobiliàries d’entitats financeres amb les que venim col·laborant. L’esforç i encert al llarg de molts anys és el valor diferencial de la nostra oferta.

Bonsol Gestió Immobiliària a Terrassa

Bonsol

La gestió immobiliària en bones mans